fbpx

Utazz, fotózz, alkoss velünk!

Gemenc őszi fényei

Gemenc őszi fényei - nomád alkotó túra

2020. október 23-25.

Pár napra el tudod engedni az összkomfortot? Jól érzed magad természeti körülmények között? Szeretnéd közelről látni, fotózni, festeni az őszi Gemenc élővilágát, hajnalibékéjét, esti nyugalmát? Tarts velünk október végén! Táborhelyünk a Gemenci erdőben a Sió csatorna partján lesz, távol a városoktól, de csupán néhány lépésre a háborítatlan természettől. Fotózhatsz erdei ösvényeken, ártéri vízparton, csónakban és épített madárlesben is.

Bővebben
Morávia alkotó túra

A zöld 50 árnyalata - Moráviai alkotó túra

május

Hullámzó táj, ég felé nyúló, végtelen, színes mezők. Ez jellemzi Csehországban a Morva Toscana vidéket, ahová a fotózás és a festészet iránt érdeklődőket külön programmal, de közös alkotó túrára invitáljuk. Túránk során felfedezzük Dél-Morvaország szépségeit, a zöld különböző árnyalataiban pompázó dombok hullámait, repce és szőlőültetvényeit, kápolnáit és szélmalmait.

Bővebben
Dolomitok - tavaszi ébredés

Dolomitok - óriás hegyek ébredése

június

A vöröses színben játszó hegyek, a kék ég és a fehéren szikrázó hó együttese különösen szép tájképeket ígér. De mint minden természetfotós túrán, ezúttal is adnunk kell magunknak némi időt, hogy a városból megérkezzünk, lenyugodjunk és a fotómasinák nyomogatása mellett átérezzük a hangulatot, amit csak a magas hegyek és a természet végtelen hatalma tud kelteni.

Bővebben
Izland fotóstúra

Izlandi fotóstúra

szervezés alatt

A túra még szervezés alatt van. Részletes információk, túraleírás, időpont, árak hamarosan.

 

Bővebben
Dolomitok ősszel

Dolomitok - őszi hegyi túra

szervezés alatt

A  természet minden ősszel megmutatja legkápráztatóbb színeit, mielőtt aludni térne. A zöld erdőkből kiemelkedő és a tavak kristálytiszta vízén tükröződő fehér hegycsúcsok minden fotós meghatnak, megihletnek, fotózásra hívnak. De mint minden természetfotós túrán, ezúttal is adnunk kell magunknak némi időt, hogy a városból megérkezzünk, lenyugodjunk és a fotómasinák nyomogatása mellett átérezzük a hangulatot, amit csak a magas hegyek és a természet végtelen hatalma tud kelteni.

Bővebben
New York fotóstúra

New York fotóstúra

szervezés alatt

New York-nak megdöbbentően erős a kisugárzása, akár egy femme fatale. Ahogy Manhattan bármelyik metróállomásán leszállsz, megcsap az illata, a város elkezdi mutogatni, kelletni magát, és te egyre többet akarsz megtudni róla. Egy alkalom nem is elég, sőt száz se lenne, hogy megfejtsd a titkát. Talán ezért is szerepel ennyi filmben, mert különleges, csábító és hihetetlenül érdekes.

Bővebben

Gyakran ismételt kérdések:

Hogyan tudok a programokra jelentkezni?

A honlapunkon minden program leírása alatt van egy jelentkezési űrlap, de emailben is lehet jelentkezni az info@dualpixel.hu címen.

Image

iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülhetsz programjainkról

Copyright © 2021 | DualPixel Kft | Minden jog fenntartva.