fbpx
Responsive Design

Miért pont velünk?

Bár fotós programokat kínálunk, érdekes módon egyikünk sem professzionális fényképésznek indult. Van köztünk pedagógus, mérnök, festőművész és zenész is, mindannyian máshonnan jövünk és sok kör megtétele után valamiért a vizuális művészetek környékén találkoztunk. Talán pont ez adja csapatunk különlegességét, hiszen tőlünk nem csak a fotózás alapvető technikai  fogásait tanulhatod meg, hanem hozzá kapcsolódó művészeti ágakba is belekóstolhatsz, mint a festészet, a zene, vagy a digitális grafika. Bónuszként csodás helyekre is elviszünk, ahol rengeteg izgalmas fotótéma vár rád.

A Dual Pixel csapat

mert igazából csak csapatban érdemes

Image

Csörögi Dóra

fotóművész

Életem meghatározó része a fotózás és az utazás. Szeretek úton lenni, rácsodálkozni a világra, megismerni, felfedezni új helyeket, kutatni a különleges témákat, az új vizuális kalandokat hazánk tájain, Európában, Afrikában, Ázsiában vagy éppen Amerikában. A fotózás számomra szerelem. Témaválasztásban szinte minden érdekel, de kalandozásaim során nagyon szívesen fotózom tájat, illetve kedvencem a tánc és a mozgás megörökítése. Szívemhez legközelebb a világ absztrakt és minimalista megjelenítése áll. 

Az elmúlt években számos hazai és nemzetközi fotópályázaton díjazták, valamint állították ki fotóimat. 2019-ben „EFIAP - Kiváló Művész” diplomát vehettem át a FIAP Nemzetközi Fotóművészeti Szövetségtől.

csorogidora.hu

 

Image

Papp László, alias Faló

fotóművész

Gyerekkorom óta űzöm, de csak néhány éve veszem komolyan a fotózást. Zavart, hogy a képeimen nem azt látom, amit mutatni szeretnék, ezért több iskolát, tanfolyamot is elvégeztem, hazai és nemzetközi oktatáson vettem részt.

A fotózás nagyszerűen kapcsolódik másik hobbimhoz, a túrázáshoz. Szeretek tudatosan ténykedni, ezért a túravezető képesítést is megszereztem. Fotógéppel kezemben sikerült eljutnom Európa, Ázsia és Afrika sok országába. A fényképezés szinte összes ága érdekel a tájképtől a sportfotón át a portréig. Időm nagy részében fotóstúrákat szervezek és vezetek a világ sok érdekes helyére.

Jelenleg közel félszáz nemzetközi fotóművészeti díjjal rendelkezem. 2019-ben elnyertem az EFIAP kiváló fotóművész elismerést.

falofoto.hu

Image

Gasztonyi Kálmán

festőművész

Az olajfestészet hatszáz éve színesíti az emberiség kultúráját. Elmélyedni benne, megismerni, élvezni, alkotásunkhoz használni - csodálatos dolog. Negyven éve próbálkozom vele, huszonnyolc éve életem része, szerelmem, munkám, megélhetésem, hobbim, kétségem. Csak remélni tudom, hogy egyszer birtokában leszek összes intim titkának.

Sok éve tanítom a festészet többféle technikáját, művészeti hátterét. Nagyon izgalmasnak tartom a művészeti ágak, zenészek, fotósok és festők találkozását, hiszen a főbb szabályok, célok azonosak, csak a gyakorlati fogások mások.

Gasztonyi Galéria

Image

Kőszegi Zsolt

grafikus művész, fotográfus

Eredendően építész mérnök vagyok. 1991-óta foglalkozom alkalmazott grafikával, mellette belsőépítészettel és 3D-s látványtervezéssel. Félezernél is több épület díszvilágítási látványtervét készítettem el (pl. az Országház, MÜPA, Nemzeti Színház, Opera, Zeneakadémia, Szabadság híd, Margithíd).

2000-ben lettem tagja a Magyart Alkotóművészek Országos Egyesületének. Párhuzamosan a fotózást is elkezdtem. Saját műtermem 2017 óta van, a Photoshopot 1993-óta, tehát közel 3 évtizede használom. Akiktől személyesen is volt szerencsém tanulni: Szipál Péter és Lindsay Adler. 

A csapat munkáját a világítás, portréfotózás technikájának, elméleti hátterének és a digitális képkidolgozás művészi fogásainak oktatásával segítem.

koszegiphoto.com

Miért válassz minket?

Mert a fotós tudja igazán, mire van szüksége a fotósnak.

Segítségedre leszünk a fotózásban, a képek kidolgozásában és publikálásában is. Nagyszerű helyszínekre viszünk el, ahol csodás fotótémák közül válogathatsz, de lehetőséged lesz professzionális stúdióban, gyakorlott modelleket is fotózni. Workshopjainkon képzett oktatóktól tanulhatod meg a profik módszereit. A Dual Pixel csapata mellett más fotósokkal, festőkkel, zenészekkel is megismerkedhetsz.

Minőség

Modern, naprakész, felsőszintű tudás.

Hatékonyság

Magolás helyett gyakorlással tanulsz.

Élmény

A világ legszebb helyeire juthatsz el.

Gyakran ismételt kérdések:

Hogyan tudok a programokra jelentkezni?

A honlapunkon minden program leírása alatt van egy jelentkezési űrlap, de emailben is lehet jelentkezni az info@dualpixel.hu címen.

Image

iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülhetsz programjainkról

Copyright © 2021 | DualPixel Kft | Minden jog fenntartva.