fbpx
aug.08

Canon EOS R5 - 1. rész

4 éve birizgál a MILC-re váltás kérdése, mióta a Sony 7RII a kezembe került és bár az a masina nem győzött meg, a jövő már akkor a tükör nélküli gépek irányába mutatott. Évtizedek során Canon cuccokkal vettem körül magam, így nekem durva lenne a márkaváltás, ezért hát türelemmel vártam, a Canon mikor lép már végre.

febr.05

Etiópia beszámoló

Ritkán jutunk olyan lehetőséghez, hogy mások által még nem fotózott témát dolgozhatnuk fel. A kontinens, amibe gyerekkorom óta bele vagyok zúgva, ezt is megadta nekem, mikor Etiópiában, az emberiség bölcsőjében látogathattam meg a nomád törzseket.  

febr.04

Izlandi beszámoló

A globalizáció mindent összemosó folyamata miatt egyre kevésbé érdekelnek a városlátogatások. Szívesebben vagyok a természetben egyedül, vagy barátok körében. Izland tökéletes helyszín, a nyers formájában uralkodó természet is lenyűgöző.

febr.04

Dolomitok beszámoló

Bolygónknak akad néhány pontja, ahol logikus magyarázat hiányában is otthonosan érzem magam. Az egyik ilyen hely a Dolomitok hegyvidéke. Csend, harmónia, békesség, amit nagyvárosi emberként nagyon meg tudok becsülni és leginkább a hegyektől kapom meg.

febr.04

Közel Afrikához

Már régen kezdődött... Még olvasni sem tudtam, mikor a "Kisgyermekek nagy mesekönyve" mellett édesapám kedvenc könyveit - Széchenyi Zsigmond afrikai útleírásait - lapozgattam.

febr.03

Bali beszámoló

Különösebben soha nem izgatott a Távol-Kelet, de Eifert János társaságában felfedezni Balit izgalmas kalandnak ígérkezett, így hát kedves tanárom meghívására 2 hétig barangolhattam a távoli indonéz szigeten.

júl.25

Azori-szigetek beszámoló

A föld legzöldebb szigetei Az azori-szigetek sokáig rejtve maradtak előlem, igazából azt sem tudtam, hol úszkálnak, csak néha láttam róluk zölden vibráló fotókat, ám a sors úgy hozta, hogy oda is eljutottam néhány napra. És tényleg nagyon zöldek. Az atlanti-óceán közepén, félúton európa és a bermudák között néhány apró sziget lapul meg békésen. Hála a lelkes portugál gyarmatosítóknak az 1500 km távolság dacára az európai únióhoz tartozik, így viszonylag könnyedén eljuthatunk oda portugálián át, ahogy...

Image

iratkozz fel hírlevelünkre és elsőként értesülhetsz programjainkról

Copyright © 2021 | DualPixel Kft | Minden jog fenntartva.